گروه کلينيک علمی پزشکی
تاریخ انتشار ۱۵ دی ۱۳۹۷ ۰۴:۰۱
کد خبر ۶۷۳۹۸۶۸
دانلود PDF
رنگهای سفید و سیاه خالصترین شکل رنگ هستند و معنای سادگی و اداری بودن را میرسانند.
به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، جذابیت و تنوع در دنیای رنگها آن قدر زیاد و شگفت انگیز است که حتی سبب پیدایش خواصی قدرتمند در آنها شده است.
اکثر افراد این خواص و ویژگیها را میشناسند و از آن استفاده میکنند اما در مقابل برخی دیگر با آن بیگانهاند و به راحتی از کنارش میگذرند. اما امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا توجه شما را به خواص رنگی به نام رنگ مشکی یا سیاهجلب نماید. پس با ما همراه باشید.
رنگ سیاه
سیاه، رنگ آسمان شب، درخت آبنوس، خاویار و زغال و یکی از اولین رنگهایی که در هنر انسان مورد استفاده قرار گرفت.
رنگهای سفید و سیاه خالصترین شکل رنگ هستند و معنای سادگی و اداری بودن را میرسانند.
رنگ مشکی معنی قدرت، رمز آلود بودن و ظرافت و بعضی اوقات معنی ترس و ناشناخته بودن را منتقل میکند.
این مطلب را از دست ندهید: معرفی خواص درمانی رنگ سبز + موارد احتیاط
رنگ مشکی در صورتی که با رنگهای دیگر به کار برده نشود، خیلی سرد و خشک به نظر میرسد.
سیاه تمام نورها در طیف رنگها را جذب میکند.
سیاه در ضمن قادر است قدرت رشد و تغییر ما را بگیرد، ما معمولا برای پنهان شدن از دنیا، در رنگ سیاه مخفی میشویم.
شخصیت شناسی رنگ مشکی
- افرادی که رنگ مشکی یا سیاه را دوست دارند، بسیار جدی و محافظه کار هستند و خود را فردی دست نیافتنی میدانند.
- زنان ثروتمند و موفق اغلب رنگ سیاه را انتخاب میکنند، چون میتواند به آنها حس ظرافت، پیچیدگی و اعتماد به نفس بدهد.
- افرادی که به رنگ مشکی علاقه دارند، مستقل هستند؛ همه کارها را خودشان به تنهایی انجام میدهند و کمتر از دیگران کمک میگیرند.
- این افراد بسیار خودخواه هستند و اعتماد به نفس بالایی دارند.
- افرادی که در دوران نوجوانانی از رنگ مشکی استفاده میکنند، در واقع میخواهند استقلال و شروع یک دوره جدید در زندگی خود را اعلام کنند.
- افرادی که رنگ مشکی را دوست دارند، به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمیکنند و دوستان زیادی ندارند.
این مطلب را از دست ندهید: چرا بسیاری از شخصیتهای کارتونی زرد رنگ هستند؟
رنگ مشکی نشانه چیست؟
- استفاده از رنگ سیاه یا مشکی در طراحی دکوراسیون داخلی، فضا را کوچکتر نشان میدهد.
- در برخی کشورها، گربه سیاه نشانه ب یمنی است.
- کمربند سیاه، نشانه بالاترین رتبه در ورزشهای رزمی است.
- بیشتر ثروتمندان و تاجرهای موفق در دنیا، لباسهای مشکی میپوشند که نشانه حرفهای و جدی بودن آنهاست.
- کشیشها از لباس سیاه رنگ استفاده میکنند که نشانه فروتنی در آنهاست.
- رنگ مشکی نشانه قاطعیت در انجام کاری است.
- لباسهای مشکی رنگ نشانه جذابیت هستند.
روانشناسی رنگ سیاه در دکوراسیون داخلی
سیاه معمولا به عنوان نماد ترس یا شیطان مورد استفاده قرار میگیرد، اما به عنوان رنگ قدرت نیز شناخته میشود. رنگ سیاه در بسیاری از فرهنگها برای مراسم سوگواری مورد استفاده قرار میگیرد.
این رنگ همچنین نشانگر غمگینی، جذابیت و رسمی بودن است؛ در مصر قدیم، رنگ سیاه نشانگر زندگی و تولد دوباره بود.
رنگ سیاه معمولا به دلیل لاغر نشان دادن در نمایشهای مد مورد استفاده قرار میگیرد. ظاهر وزین رنگ سیاه آن را بین سیاستمداران و هنرپیشهها محبوب کرده است.
این رنگ همچنین با ثروت و زیبایی نیز مرتبط است، مثلا اشیا خانگی کاملا سیاه، اشرافیتر به نظر میرسد.
این مطلب را از دست ندهید: خواص فوق العاده مفید خوراکیهای قرمز برای سلامتی
بسیاری از مردم فکر میکنند که استفاده از رنگ سیاه در فضای داخلی خانه باعث کوچکتر و تیره شدن فضای کلی میشود اما این موضوع همیشه درست نیست.
دیوارهای سیاه میتوانند مانند آسمان شب فراخ و بی پایان به نظر برسن، این رنگ را میتوان توسعه داد و البته هر وسیله دیگری، مانند اثر هنری، مبلمان و یا چارچوب، که در کنار این رنگ قرار بگیرد به خوبی به چشم میآید و توجهها را به خود جلب میکند.
رنگ مشکی میتواند ذهن خلاق برخی افراد را تحریک و آنها را حرفهایتر و پیچیدهتر نماید، خیلیها ممکن است این رنگ را رنگی افسرده کننده بدانند اما با استفاده درست بسیار هم جذاب خواهد بود.
فقط مطمئن شوید که رنگ مشکی مثل یک هایلایت است و بر رنگ اصلی غالب نشده باشد؛ اگر بخواهید میزان توجه به چیزی را کاهش دهید، میتوانید به آن مشکی مات بزنید، این رنگ اغلب در نازک کاریها برای ایجاد ظرافت به کار میرود.
یک نیمکت که رویه آن از سنگ گرانیت مشکی باشد، میتواند ظاهر زیبایی به آشپزخانه ببخشد. همچنین مشکی رنگ خوبی برای کفپوش است.
استفاده از رنگ مشکی به تنهایی برای رنگ دیوار مناسب نیست، زیرا محیط را بسته و ترسناک میکند. از این رنگ معمولا در چراغها و دستگیرههای در به عنوان یک رنگ خنثی که اشیاء و طرحهای اطراف خود را به خوبی جلوه میدهد، استفاده میشود.
سیاه رنگ بسیار خوبی برای فضاهای گذر مانند راهروهای کوچک یا گوشههای خانه است؛ مشکی به علت خنثی بودن با هر رنگی که استفاده شود، تاثیر فوق العادهای دارد.
مشکی با رنگهای متالیک طلایی، نقره ای، مسی و برنجی جلوهای بی نظیر پیدا میکند.
این مطلب را از دست ندهید: با خواص رنگ های سرد آشنا شوید
ترکیب رنگ سیاه با خاکستری تیره در واقع در فضای شما ایجاد یک تونالیته رنگی غنی میکند و بهترین راه حل برای از بین بردن تیرگی ایجاد شده به سبب رنگ سیاه است، حضور رنگهایی مانند سفید و سبز در چنین فضایی نه تنها تضاد در فضا به وجود میآورد بلکه فضای شما را سرزندهتر و پویاتر میکند.
رنگ قرمز و سیاه از گذشتههای دور به عنوان دوستان همیشگی در طراحیها به شمار میآمدند، البته قرمزهای تند و براق در ترکیب با رنگ سیاه نه تنها جذاب نخواهند بود بلکه ظاهر دکوراسیون شما را به سخره میگیرند، بهترین قرمز برای ترکیب با رنگ سیاه در دکوراسیون قرمز کدر است.
رنگهای سیاه و سفید همیشه جفتهای بسیار خوبی هستند. ترکیب رنگ سیاه و سفید بهترین ترکیب برای سبک کلاسیک است، این ترکیب به دلیل خنثی بودن میتواند با تمام رنگهای موجود در در چرخه رنگ که باب سلیقه شماست هماهنگ شود و ظاهر ایده آلی را برای دکوراسیون شما ایجاد نماید.
از رنگ سیاه و سفید، به صورت کاشی یا موزاییک به صورت یک در میان در کف یا سرامیک سیاه و سفید در بدنه سرویسهای بهداشتی استفاده میشود، زیرا با کنتراست یا تضادی که ایجاد میکند فضا را بزرگتر جلوه میدهد.
این مطلب را از دست ندهید: حقایقی شگفت انگیزی از رنگ زرد +عوارض آن
طیف رنگی زرد یکی از رنگهای جسورانه و منحصر به فردی است که در ترکیب با رنگ سیاه انرژی و پویایی را به دکوراسیون تزریق میکند. پس اگر میخواهید رنگ سیاه را برای فضاهایی مانند اتاق کار، آشپزخانه و یا فضاهایی که نیاز به تحرک دارند استفاده کنید بهتر است رنگ زرد را فراموش نکنید.
رنگ سیاه در فضا نور را جذب میکند و فضای داخلیتان را کم نورتر از آنچه که هست نشان میدهد برای جلوگیری از این امر بهترین راه حل استفاده از آینه، شیشه، لوازم براق در فضاست تا بتواند نور موجود در فضا دو چندان کند و دکوراسیون شما را درخشانتر از قبل نماید.
دیوارهای مخملی سیاه رنگ بسیار زیبا و مجلل هستند، اما نیاز به یک نورپردازی خوب دارند. آثار هنری و دیگر وسایل رنگی، این اتاق را از حس بسته بودن و یا سنگین بودن نجات میدهند. رنگ سیاه، بسیار مناسب فضاهای زنده و تلفیقی است.
این مطلب را از دست ندهید: از خواص رنگ های گرم چه می دانید؟
رنگ تخته سیاه فقط مخصوص اتاق کودکان و یا آشپزخانه نیست، استفاده از چنین رنگی میتواند به فضاهای مختلف جلوهای شیک و حسی مفرح اضافه کند.
اگر در دکوراسیون داخلی منزل احساس نیاز به تغییر دارید و یا از سبکهای قدیمی و طرحها و رنگهای عمومی موجود در بازار برای دیوار منزل خسته شدید، یکی از بهترین ایدههای متفاوت استفاده از تخته سیاههای گچی در همه یا قسمتی از دیوارهای منزل است که با وجود کم هزینه بودن تمی بسیار متفاوت در فضا ایجاد میکند و دکوراسیون را به کلی تغییر میدهد.
بر روی این دیوارهای کاربردی میتوانید نقاشی، لیستی از مواردی که فراموش میکنید یا جملات مورد علاقه یا انگیزه دهنده و یا پیغامهای خود را یادداشت نمایید.
انتهای پیام/