رنگ زرد در عشق
نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 15 بهمن 1399 ساعت 20:30
معمولاً در عشق رنگ زرد را به عنوان رنگ نفرت و حسادت می دانند. اگر بدانید و یا شنیده باشید معمولاً عاشق و معشوق گل با رنگ زرد بینشان رد و بدل نمی شود. اما آیا واقعاً همچین چیزی صحت دارد؟ اصلاً ما می خواهیم ارتباط رنگ زرد را با شخصیتتان بررسی کنیم که در ادامه به آن می پردازیم.
روانشناسی رنگ زرد
رنگ زرد یکی از رنگهای گرم و جزو رنگهای اصلی محسوب می شود که در طیف های زرد تیره، زرد روشن، زرد طلایی، زرد لیمویی و زرد کرم شناخته شده هستند.
معمولاً هر چقدر که رنگ زرد روشن تر باشد چشم را بیشتر می زند و هر چه تیره تر باشد گرمای بیشتری از آن ساطع می شود. چنانچه در احادیث آمده است امام صادق (ع) رنگ زرد را برای کفش بسیار مناسب و شایسته می دانستند.
اگر توجه کرده باشید در تبلیغات ها از طراحی های با رنگ زرد استفاده می کنند. دلیلش هم جذب بیشتر نگاه مخاطب می باشد. فرض کنید که شما فضای خانه تان را با رنگ زرد روشن کنید، آنوقت متوججه خواهید شد که چقدر در بزرگ و روشن شدن فضای خانه تأثیر دارد.
شما اگر در یک مجلس مهمانی و یا هر محفلی که برایتان خیلی مهم است می خواهید شرکت کنید سعی می کنید که از لباس هایی با رنگ هایی که توجه بیشتری را به خود جلب می کند استفاده کنید.
آیا می دانید چرا در فضای آشپزخانه از رنگ زرد که معمولاً زرد تند می باشد استفاده می کنند؟ علتش آن است که اشتها را تحریک می کند. اما اگر این رنگ برای فضای اتاق بیش از حد به کار برده شود فضای اتاقتان را متشنج و عصبی می کند به همین دلیل است که در اتاق خواب کمتر از رنگ زرد استفاده می کنند.
ارتباط رنگ زرد با شخصیت فرد
رنگ زرد در روانشناسی نمادی از سرگرمی، خیرخواهی، خلاقیت، خرد و منطق، اصالت، اعتماد به نفس، شادی، خوش بینی و شور و اشتیاق می باشد.
گفتیم که رنگ زرد در طیف های مختلف شناخته شده هستند که از آن جمله رنگ زرد تیره، زرد روشن، زرد لیمویی می باشد که هر کدام یک نماد خاص و متفاوتی برای خود دارد.
- رنگ زرد تیره نماد احتیاط، بی اعتمادی و حسادت می باشد.
- رنگ زرد روشن نماد شادی، روشنی و طراوت می باشد.
- رنگ زرد لیمویی نماد شور و اشتیاق برای زندگی است.
اما نماد رنگ زرد فقط در همین موارد خلاصه نمی شود بلکه ارتباط هایی نیز با شخصیت هر فرد برقرار می کند که به شرح زیر می باشد:
- نمادی از اعتماد به نفس در زندگی و شور و هیجان است.
- افراد علاقمند به رنگ زرد منطقی و درون گرا بوده و می توانند افراد برجسته ای در جامعه شوند.
- رنگ زرد به عنوان نمادی از عقل و خرد شناخته شده و قدرت تحریک توانایی های ذهنی را دارد.
- معمولاً این افراد که تمایل زیادی به رنگ زرد نشان می دهند شخصیت منحصر به فردی داشته و خود را از دیگران جدا و برتر می بینند.
- افرادی که به رنگ زرد علاقه دارند زندگی را سخت نمی گیرند و ارتباطشان با دیگران بسیار گرم و صمیمانه است.
- افراد علاقمند به رنگ زرد حسابداران خوبی خواهند بود.
- نشان دهنده خلاقیت و ایده های جدید است که راه را برای انجام بهتر کارها هموار می کند. همچنین تنوع بخشی در کارها را نشان می دهد.
- سوخت و ساز بدن را بیشتر می کند در نتیجه باعث هوشیاری و تمرکز بیشتر حواس فرد می شود.
- علاقمندان به رنگ زرد معمولاً افرادی شاد هستند که لبخند را روی لبانشان حفظ کرده و سعی در خنداندن دیگران نیز دارند.
کاربردهای رنگ زرد
- رنگ زرد در بیشتر فرهنگ ها، نشانه ی شور جوانی، آفتاب، شادی و گرما می باشد، همانگونه که رنگ خورشید رنگ زرد است و از خود حرارت و گرما می دهد.
- رنگ زرد در راهنمایی و رانندگی به معنای علامتی برای احتیاط شناخته شده است.
- در ژاپن، رنگ زرد اغلب نشانه شجاعت است.
- گل رز زرد نشانه حسادت است به همین دلیل عاشق و معشوق گل زرد را بین خودشان رد و بدل نمی کنند و برای هدیه دادن از این رنگ استفاده نمی کنند.
- رنگ زرد بیشتر برای طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه استفاده می شود.
- برای طراحی اساب بازی و لباس های نوزادان و کودکان بیشتر از رنگ زرد روشن استفاده می شود زیرا باعث جذب بیشتر کودک می شود.
در چه جاهایی نباید از رنگ زرد استفاده کنیم؟
- رنگ زرد روشن لیمویی به آن دلیل که نور را منعکس می کند باعث خستگی چشمان می شود.
- برای اتاق خواب نوزاد بهتر است که از رنگ زرد استفاده نکنید زیرا باعث ناآرامی و عصبانیت در نوزاد شده در نتیجه می بینید که به دفعات گریه کردنش نیز افزوده می شود.
موارد بیشتر:
منبع: roozaneh.net